Multi vital forte actief van Bonusan : 180 capsules

De Multi Vital Forte Actief is een multivitamine met belangrijke vitaminen en mineralen voor dagelijks gebruik. Door de toevoeging van organisch gebonden mineralen en actief vitamine C, B6, B12 en foliumzuur (folaat), hebben de vitamines en mineralen een goede biologische beschikbaarheid.


-Bevat alle belangrijke vitaminen en mineralen
-Vitamine C, B6, B12 en foliumzuur in de actieve vorm
-Wordt zeer goed opgenomen in het lichaam

Productcode: VIT837106

Normale prijs: € 62,99

€ 59,21

Bent u Gezondheidprofessional of Bedrijf? Vraag dan naar onze groothandelprijzen via [email protected]. Of maak uw Professional Account aan.

Meer productinformatie
Details

Waarom heb ik Multi Vital Forte Actief nodig?

Multi Vital Forte Actief doet een aantal goede dingen in ons lichaam:

Energie
Vitamine B2 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme

Weerstand
Vitamine B6 en Zink en Vitamine B12 en Vitamine C en Folaat (actief foliumzuur) en IJzer en Selenium en Vitamine D en Koper dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem

Meer over Bonusan Multi Vital Forte Actief:

Wat zijn de voordelen van Multi Vital Forte Actief?

Multi Vital Forte Actief is een multivitamine geschikt voor dagelijks gebruik. Bijzonder aan deze multi is het brede spectrum aan vitaminen en mineralen in een natuurlijke, goed opneembare vorm. ‘Actief’ verwijst naar de actieve vormen van vitaminen B6, B12 en foliumzuur (folaat) die aan dit supplement zijn toegevoegd. Het vitamine B-complex in deze multi is aangevuld met choline, PABA en inositol voor een extra effectieve opname. Vitamine E is gecombineerd met natuurlijk gemengde tocoferolen en vitamine C met een bioflavonoïdencomplex. Bovendien bevatten al onze multi’s chlorella en spirulina. Met Multi Vital Forte Actief kies je dus voor een complete en kwalitatieve multivitamine.

Multi Vital Forte Actief is beschikbaar als tablet, capsule en als poeder. Het poeder bevat ook ribose en de voedingsvezels FOS en inuline. Deze waardevolle voedingstoffen smaken van nature lichtzoet en geven het poeder een aangename smaak.

Voor wie is de Multi Vital Forte Actief geschikt?

Multi Vital Forte Actief is geschikt voor volwassenen die hun dagelijkse inname van belangrijke voedingsstoffen willen aanvullen. Dat is voor bijna iedereen waardevol, omdat we tegenwoordig veel minder vitaminen en mineralen binnenkrijgen via groente en fruit. Vandaag de dag moet je dus veel meer groente en fruit eten dan aanbevolen, om toch de nodige micronutriënten binnen te krijgen. Een dagelijkse multivitamine is daarom voor iedereen aan te raden.

Deze multi is geschikt voor vegetariërs, maar door de vitamine D3 die uit het vet van schapenwol wordt gewonnen, niet geschikt voor veganisten. Voor kinderen, tieners, zwangere vrouwen, ouderen en sporters hebben we speciale formules samengesteld. Welke multi bij jou past ontdek je in de multi kieswijzer.

Hoe neem ik een multivitamine in?

Een multivitamine neem je het liefst dagelijks tijdens of net na het eten in. Een tablet of capsule kan met een glas water worden ingenomen. Vind je het moeilijk om een supplement door te slikken? Dan kun je de capsule openmaken en het poeder door je eten mengen óf kiezen voor de poedervariant. Het poeder kan worden opgelost in water, een smoothie of yoghurt. Je bewaart de supplementen op een droge plek bij kamertemperatuur.

Ingrediënten:

Samenstelling per gecoate tablet:
Actief folaat (als glucosaminezout van 5-methyl-tetrahydrofolaat, Quatrefolic®) 100.00 mcg RI 50%
Spirulina platensis alg 25.00 mg
DMAE (dimethylamino-ethanol) 10.00 mg
Vitamine B2 (als riboflavine) 16.00 mg RI 1143%
Magnesium (als magnesiumcarbonaat) 70.00 mg RI 19%
D-Biotine 25.00 mcg RI 50%
Vitamine B1 (als thiamine HCl) 12.00 mg RI 1091%
Bamboe (Bambusa arundinacea) tabashir extract, gestandaardiseerd op minimaal 75% silica 10.00 mg
Natuurlijke gemengde tocoferolen 20.00 mg
Natuurlijke vitamine E (als D-alfatocoferylsuccinaat) (36 IE) 30.00 mg RI 250%
Vitamine K2 (als menaquinon-7, K2VITAL®) 20.00 mcg RI 27%
Selenium (als seleno-L-methionine) 75.00 mcg RI 136%
Molybdeen (als ammoniummolybdaat) 13.00 mcg RI 26%
Vitamine D3 (als cholecalciferol) (600 IE) 15.00 mcg RI 300%
PABA (para-aminobenzoëzuur) 10.00 mg
Vitamine B5 (als calciumpantothenaat) 25.00 mg RI 417%
Zink (als zinkcitraat) 10.00 mg RI 100%
Foliumzuur 200.00 mcg RI 100%
Vitamine B3 (als nicotinamide) 35.00 mg RI 219%
Actief vitamine B6 (als pyridoxaal-5-fosfaat) 5.00 mg RI 357%
Citrusbioflavonoïden (min. 95% hesperidine) 8.00 mg
Jodium (uit kelp) 80.00 mcg RI 53%
Natuurlijke bètacaroteen 2.90 mg
Chlorella pyrenoidosa (gebroken celwand) 25.00 mg
Mangaan (als mangaancitraat) 0.50 mg RI 25%
Koper (als koperlysinaat) 0.50 mg RI 50%
Chroom (als chroompicolinaat) 100.00 mcg RI 250%
Inositol 20.00 mg
Choline (als cholinebitartraat) 10.00 mg
Borium (als natriumboraat) 1.00 mg
MSM (Methylsulfonylmethaan) 15.00 mg
Vitamine K1 (als fytomenadion) 30.00 mcg RI 40%
Actief vitamine B12 (als methylcobalamine en adenosylcobalamine/dibencozide) 70.00 mcg RI 2800%
IJzer (als ijzerfumaraat) 4.00 mg RI 28%
Vitamine C (calcium- en magnesiumascorbaat) 80.00 mg RI 100%

Ingrediënten aflopend:Magnesiumcarbonaat, vulstof (MCC (cellulosegel)), natuurlijke gemengde tocoferolen, calciumascorbaat, magnesiumascorbaat, nicotinamide, zinkcitraat, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), alfatocoferylsuccinaat, bètacaroteen, calciumpantothenaat, DMAE (dimethylamino-ethanol), chlorella (Chlorella pyrenoidosa), cholinebitartraat, spirulina (Spirulina platensis), inositol, kelp, riboflavine, thiamine, methylsulfonylmethaan, seleno-L-methionine, citrusbioflavonoïden, ijzerfumaraat, bamboe (Bambusa arundinacea), menaquinon-7, para-aminobenzoëzuur, natriumboraat, pyridoxaal-5-fosfaat, cholecalciferol, koperlysinaat, mangaancitraat, biotine, vulstof (HPC (cellulose)), chroompicolinaat, fytomenadion, foliumzuur, 5-methyltetrahydrofolaat (glucosaminezout), adenosylcobalamine, methylcobalamine, ammoniummolybdaat, glansmiddel (HPMC, MCT-olie).

Bevat geen: GGO , conserveermiddelen , gist , gluten , lactose , soja , synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

Allergenen: -

Gebruik: Tenzij anders aanbevolen 1 maal daags 1 tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies: Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Disclaimers: Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Waarschuwingen: Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar
Overleg bij gebruik van coumarinederivaten (antistollingsmiddelen) eerst met een arts of apotheker alvorens dit product te gebruiken

LET OP:Dit product is een voedingssupplement

  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Disclaimer: De bovenstaande productinformatie werd aangeleverd door de producent/leverancier zelf. Mocht u toch ergens een fout zien staan laat ons dit zo snel mogelijk weten dan regelen wij dat de nodige aanpassing geregeld wordt in samenwerking met de betreffende producent/leverancier.

Video
Disclaimer: Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige voordat u supplementen gebruikt in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte en medicijngebruik.